HİJYEN EĞİTİM PROGRAMI

Gıda üretim ve perakende iş yerlerinde , insani tüketim amaçlı sular ile doğal mineral sular üreten iş yerlerinde 
ve insan bedenine temasın söz konusu olduğu temizlik hizmetlerinin verildiği iş yerlerinde çalışanların 
bireysel sağlıklarını ve halk sağlığını korumaya yönelik bilgileri edinmesini amaçlayan bir eğitim programıdır.

Eğitim İçeriği

  • Gıda Üretim, Perakende Satış ve Su Sektöründe Bulaşıcı Hastalıklar
  • Gıda Üretim, Perakende Satış ve Su Sektöründe Bulaşıcı Hastalıklara Yönelik Koruyucu Yaklaşımlar
  • Hijyen Eğitimine İlişkin Yasal Durum

Kimler İçin?

Konaklama işletmelerinin yiyecek, içecek bölümlerinde, pastanelerde, kurum mutfaklarında, kafeterya, bar ve restoranlarda, yemek fabrikalarında, ulaşım araçlarının yiyecek, içecek ünitelerinde çalışan personellere yöneliktir.

Eğitim Süresi

8 Saat

Eğitmenler

Prof. Dr. Fügen ÖZCANARSLAN

Dr. Öğr. Üyesi Behire SANÇAR

Eğitim Ücreti

500 TL
Program sonunda katılım şartını karşılayan adaylara katılım belgesi verilir.