HİJYEN EĞİTİM PROGRAMI
Gıda üretim ve perakende iş yerlerinde , insani tüketim amaçlı sular ile doğal mineral sular üreten iş yerlerinde ve insan bedenine temasın söz konusu olduğu temizlik hizmetlerinin verildiği iş yerlerinde çalışanların bireysel sağlıklarını ve halk sağlığını korumaya yönelik bilgileri edinmesini amaçlayan bir eğitim programıdır. |
Eğitim İçeriği |
|
Kimler İçin? |
Konaklama işletmelerinin yiyecek, içecek bölümlerinde, pastanelerde, kurum mutfaklarında, kafeterya, bar ve restoranlarda, yemek fabrikalarında, ulaşım araçlarının yiyecek, içecek ünitelerinde çalışan personellere yöneliktir. |
Eğitim Süresi |
8 Saat |
Eğitmenler |
Prof. Dr. Fügen ÖZCANARSLAN Dr. Öğr. Üyesi Behire SANÇAR |
Eğitim Ücreti |
500 TL |
Program sonunda katılım şartını karşılayan adaylara katılım belgesi verilir. |